Szállítás GLS futárszolgálattal 2-7 munkanap - Megbízható üzlet - Biztonságos fizetés

Mi teszi olyan különlegessé a felnőtteknek szánt számozott kifestőket?

Sokan közülünk a kifestőkönyvek használatát a gyermekek számára készült szórakoztató tanulási tevékenységgel társítják. Pedig a felnőtteknek szánt számozott kifestők rendkívül népszerűvé váltak az elmúlt évtizedben.

Ennek a legfőbb oka pedig nem más, mint az, hogy lehetőséget biztosítanak mindenkinek, hogy felfedezzék a művészi készségüket és kreativitásukat - még azoknak a személyeknek is, akik nem kifejezetten bővelkednek ezekben a készségekben. Arról nem is beszélve, hogy a kínálatunkban szereplő kifestők használata által elérhetjük akár a belső békét is.

A felnőtteknek szánt számozott kifestők segíthetnek a meditatív lelkiállapot elérésében

Számos neuropszichológus tesztelte ezt az állítást, és arra a következtetésre jutottak, hogy a felnőtteknek szóló számozott kifestő használatakor hasonló lelkiállapotba kerülhetünk, mint meditáció során.

Mivel a festés egy olyan tevékenység, amely által csak a jelen pillanatra összpontosítunk, így az agyunk teljesen ellazult állapotba kerülhet.   Ez pedig  segíthet a belső nyugalom érzetének elérésében, és ezáltal a stressz leküzdésében is.

Az említett tanulmányok azt is kimutatták, hogy a festéssel elért nyugalom pozitívan befolyásolhatja az agyhullámokat és a pulzusszámot.

Nagyszerű módja lehet az éberség elérésének

A mindfulness angol szó valószínűleg ismerősen cseng a legtöbbünk számára. A magyar fordítása általában a tudatos jelenlét vagy éber figyelem, eredetileg viszont tudatosságot és figyelmet jelent.

Alapjában véve ezt a kifejezést arra a folyamatra szokták használni, amikor a figyelmünket szántszándékkal a jelen pillanat tapasztalataira irányítjuk, és ezeket tudatosítjuk magunkban. Nem aggódunk olyan dolgok miatt, amelyek a jövőben fognak megtörténni vagy a múltban történtek meg. A számozott kifestőkkel való kikapcsolódás pontosan ennek az állapotnak az elérését segíti elő.

A festés javíthatja az alvás minőségét is!

A legtöbbünket olyan sok stresszes gondolat terhel nap mint nap, hogy ezek akár az alvási szokásainkat is ronthatják. Ha megkérdeznénk az utcán 10 embert, akkor valószínűleg 9 garantáltan arról számolna be, hogy túl sokat agyal éjjelente, és úgy érzi, ha ki tudná kapcsolni az agyát, akkor biztosan el tudna aludni.

De ez a probléma is orvosolható, méghozzá a számozott kifestők rendszeres használatával. Mivel, ahogy már fentebb is említettük, ezek segítenek száműzni a stresszt az életünkből, ezáltal lehetővé téve az igazi mély alvást számunkra, ami további pozitív hatással lehet a lélek és a test működésére.

A negatív gondolatok is könnyen elűzhetőek velük

A számozott kifestők lehetővé teszik számunkra, hogy kapcsolatba léphessünk a gyermeki énünkkel, és pontosan ezért nagyszerű módjai a negatív gondolatoktól való megválásnak. Segít emlékeznünk azokra a napokra, amikor az volt a legfőbb gondunk, hogy mikor nézhetjük meg a kedvenc rajzfilm sorozatunkat a tévében. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy gyerekes képet kellene alkotni! A kínálatnak olyan gyönyörű képek is részét képezik, mint ez a hangulatos őszi kép.

A számozott kifestők használatát bárki élvezheti

Mi emberek általában hajlamosak vagyunk túlságosan is kritikusnak lenni a művészi képességeinket illetően, és pontosan ez az oka annak, hogy sokan kerülik a kreatív törekvéseket, mert azt hiszik, hogy biztosan kudarcot vallanak.

 Ugyanakkor ahhoz, hogy élvezzük a felnőtteknek szánt számozott  kifestőkönyvek előnyeit, nem kell művésznek vagy tehetséges zseninek   lennünk, mivel a készletekhez csatolt utasításoknak és eszközöknek   köszönhetően a siker garantált.

 Amikor pedig elkészül a remekmű, az további pozitív érzéseket szabadíthat fel bennük, és újabb löketet adhat ahhoz, hogy nekivágjuk egy másik kreatív projektnek is.