Szállítás GLS futárszolgálattal 2-7 munkanap - Megbízható üzlet - Biztonságos fizetés

Számozott festés vászonra – így lehetsz te is művész!

A számozott festés vászonra egy olyan technika, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy olyan lenyűgöző   festményeket készítsen, amelyek egyébként lehetetlenek lennének korábbi   tapasztalatok nélkül.

 A Palmer Show Card Paint Company készítette az első hasonló képet még  1951-  ben, és olyan népszerűvé vált, hogy 12 millió darabot adtak el belőle. Vannak, akik   azt mondják, hogy Leonardo Da Vinci is tanította a tanítványainak!

 A Covid-19 világjárvány kontextusában, amely sok embert az otthonába kényszerített, ez a festési stílus egyszerre jelenti a szórakozást, valamint a szorongás és a stressz kezelésének egyik nagyon hatékony módját. Ez azonban csak néhány a számozott festővászonra történő festés előnyei közül. Más hasonló művészeti hobbival ellentétben, mindenki használhatja az absztrakt gondolkodás, a kreativitás és a fókusz fejlesztésére.

A számozott festés lehetővé teszi, hogy a készlethez mellékelt utasításokat követve fessünk. A csomagok pedig mindent tartalmaznak - a festékektől az ecsetekig és a számozott vászonig. Látni fogjuk alkotás közben, hogy remekművünk szabályosan életre kel, például ezen a gyönyörű téli képen, miközben élvezhetjük ezt a pihentető és hasznos tevékenységet!Számozott festés vászonra: így fejleszti az absztrakt gondolkodási folyamatokat

Az absztrakt gondolkodás nem más, mint az érzékszerveink által történő információnyerés és kapcsolatteremtés a világgal. Nagyszerű példáját képezi ennek a humor. A komikusok az absztrakt gondolkodás szakértői. Észrevesznek abszurditásokat, ellentmondásokat, és a váratlan összefüggésekből vicceket építenek.

A számok alapján történő festés megtanítja, hogy minden tárgy kisebb elemre bontható, így könnyebben érthető és kezelhető. Ezenkívül megmutatja még, hogy az összetett objektumok könnyebben megrajzolhatóak, ha az általános formákkal kezdjük, majd ezután összpontosítunk a részletekre.

Csökkenthető vele a szorongás és a stressz szintje

A mentális egészség megőrzése elengedhetetlen, ha a munka és a magánélet egészséges egyensúlyáról van szó. Egy 2005-ös innovatív kutatás kimutatta, hogy a szorongás mértéke csökken, amikor az emberek mandalákat színeztek.

Siker megélése

Sok ember van ezen a világon, akik szeretik a művészetet, de úgy érzik, soha nem tudnának egy saját alkotást létrehozni. Ahelyett pedig, hogy megpróbálnák, feladják és beletörődnek abba, hogy ők csak a művészet imádói lesznek. A számozott vászon használata azzal az előnnyel jár, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a művészetet, legyen fiatal és idős, gyakorlott és kezdő is.

 

Javítja a toleranciát és a türelmet

Manapság egy őrült rohanás az életünk. Ha úgy érezzük, hogy picit lassítanunk kell, és türelmesebbnek lenni, akkor a számokkal történő festés lehet megoldás. Ez egy lassú és módszeres folyamat, amely megköveteli, hogy gondoljuk át, mit csinálunk, és szánjuk rá az időt. Tökéletes az elme lelassítására, és megmutatja, mit eredményezhet egy kis türelem és tolerancia.

Javítja a kognitív funkciókat és a memóriát

Sokan közülünk nem is tudják, hogy a festészet is egy olyan módszer, amely célja a memória fejlesztése, és a kognitív funkciók javítása. Tanulmányok ugyanis kimutatták, hogy a művészet elsajátítására vagy a kreatív tevékenységek tartós gyakorlására fordított idő javította az agy működését. Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, akkor keress minket bátran!